Escuderia Cop de Gas

Not’cies

Not’cies
 • Escuderia Cop de Gas - Notícia: Jordi Figueras guanya lŽEnduroc

  Jordi Figueras ha estat el guanyador de la tercera edició de l’Enduroc que es va celebrar el passat 25 de novembre a Les Comes  (Súria) amb una participación de 274 pilots entre les diferents categories.

  Dissabte va començar la prova amb la volta  d’entrenament al circuit de 37 kms., una volta necessària tant per reconèixer el terreny com per establir l’ordre de sortida de diumenge. El millor temps d’aquesta Crono va anar a càrrec de Jordi Figueras i això li donava dret a sortir a la primera posició de la línia de sortida de la Superpole. La Superpole és una cursa / espectacle dels 40 millors pilots classificats del tram de cronometratge. La victòria de la Superpole se la va endur el primer guanyador del Endu-Roc el 2010, Oriol Mena, no sense lluitar colze a colze amb el guanyador precisament del l’any passat  Marc Solà. El tercer va ser el dakarià Gerard Farrés, el quart Joan Jou i el cinquè Jordi Figueras. Vista aquesta classificació ja es podia intuir una interessant cursa pel diumenge..
  Anteriorment a la Superpole, els més petits de la casa van fer la seva particular carrera amb Guillem Vilà com a vencedor. El diumenge era el gran dia, unes condicions climatològiques excel·lents per a la pràctica de l’Enduro i una graella de sortida digna de veure.

  El vencedor de la categoria reina va ser Jordi Figueras, amb Dani Gibert al segon lloc i Gerard Farrés com a tercer classificat. Destacar els abandonaments per avaria de Rafa García i Joan Jou que va avariar només sortir. El vencedor de la Superpole Oriol Mena va trencar la suspensió del darrere de la seva Husaberg però va poder reparar-la, i acabar a la setena posició després d’una espectacular remuntada final.

  Però l’Endu-Roc no acabava amb aquesta cursa, ja que quedava el gruix dels pilots, amb les 170 motos de la categoria “Amics”. Mai en les tres edicions de l’End-Roc s’havia vist una cursa tan ajustada entre els primers, sobretot a la primera volta on el manresà Aleix Santacreu i Francisco Izquierdo van tenir una “baralla” per la segona posició que es va decantar del costat del primer tot i haver punxat en una ocasió. De tota manera, el campió d’aquesta categoria va ser Albert Piñol amb una KTM seguit per l’Aleix Santacreu i Francisco Izquierdo.

  D’aquesta manera acabava el Endu-Roc 2012, amb molt bona representació de pilots, un temps excel·lent, un terreny ideal i el més important, un públic que poc a poc va considerant aquesta prova com una de les “importants” del calendari.

  Podeu veure resultats a http://www.enduroc.com/?page_id=518

 • Comentaris

  No has respost correctament la pregunta de seguretat. Torna-ho a provar.

  No hi ha comentaris. Sigues el primer en deixar-ne un!

 • Deixar un comentari