Escuderia Cop de Gas

Not’cies

Not’cies
 • Escuderia Cop de Gas - Notícia: Acte Lliurament de premis 2.012

  Marc Márquez i Toni Bou, campions del món de Moto2 i de Trial respectivament, van ser les grans estrelles de l’acte d’entrega de Premis dels Campionats de Catalunya 2012, que la FCM va celebrar el passat dissabte 19 de gener a la sala d’actes del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, amb una gran presència de pilots, amics i familiars que van desbordar la capacitat de la sala.

  Els joves pilots que van destacar la passada temporada en les diferents modalitats del motociclisme català van ser els grans protagonistes de la jornada. La FCM va voler recompensar aquests joves pilots en un acte previ al lliurament de premis. El president de la FCM Josep Abad els hi va dirigir unes paraules d’ànims i de complicitat per a seguir creixent com a pilots i mantenir la il·lusió pel nostre esport.

  Els joves pilots van tenir l’oportunitat de poder intercanviar impressions i comentaris amb alguns dels seus referents en les diferents modalitats com Marc Márquez, Toni Bou, Albert Cabestany, Alex Márquez, Xavi Colomer, José Luis Martínez, Armand Monleón o Marc Solà. També van assistir a l’acte per rebre el seu reconeixement pels èxits internacionals assolits el 2012, Albert Santamaria, campió europeu junior de Superstock, i Mireia Conde, integrant de l’equip femení guanyador del Trial de les Nacions.

  Per la seva part, es va concedir la insígnia de plata als Moto Club Lluçanès i Moto Club Corbera per haver celebrat l’any passat el seu 25è aniversari.

  Després d’aquests reconeixements es va lliurar els trofeus de les diferents modalitats i categories dels Campionats de Catalunya 2012 que van entregar els diferents membres de les comissions esportives de la FCM.

  L’acte va comptar amb l’actuació del grup teatral Chapertons, que van fer diferents gags amb referència motociclista.

  També es va aprofitar aquest lliurament de premis i la gran concentració de pilots, per mostrar alguns dels nous projectes de la FCM, com la nova Copa Honda CBR250R, la Rieju Challenge RS3, les copes de promoció o les motos elèctriques per a nens.

 • Comentaris

  No has respost correctament la pregunta de seguretat. Torna-ho a provar.

  No hi ha comentaris. Sigues el primer en deixar-ne un!

 • Deixar un comentari