Escuderia Cop de Gas

Not’cies

Not’cies
 • Llicencies 2.013

  18/01/2013
  Escuderia Cop de Gas - Notícia: Llicencies 2.013

  A partir del proper 1 de gener del 2013, la FCM inicia el seu acord amb la nova companyia d’assegurances GES, i tots aquells pilots que vulguin entrenar o competir a partir d’aquesta data ho han de fer ja amb la nova llicència del 2013.

  Per aquest motiu, a partir de l’1 de gener, ja s’haurà de tramitar la llicència del 2013 a través de la web de la FCM, que excepcionalment els dos primers dies de l’any no contemplarà la cadència necessària i  tindrà validesa immediata per poder entrenarels dies 1 i 2 de gener. En aquest cas, el pilot haurà de presentar imprès el full de les seves llicències de la web, que ratifiqui la formalització de la llicènciadel 2013.Posteriorment, es podrà passar, com sempre, per la seu de la Federació per a recollir el carnet de la llicència.

  Aquesta temporada, a més de la llicència homologada i catalana, la credencial passa a denominar-se llicència social, i tindrà validesa tant pels entrenaments, com per les competicions socials.

  Recordem doncs a tots els pilots, que les actuals llicències del 2012 només seran operatives fins el 31 de desembre i a partir d’aquesta data, cal formalitzar la nova llicència del 2013 per a poder entrenar amb els serveis d’assegurança de la FCM.

  Més informació a l´apartat Llicències del menú superior d´aquesta web de la FCM.

 • Comentaris

  No has respost correctament la pregunta de seguretat. Torna-ho a provar.

  No hi ha comentaris. Sigues el primer en deixar-ne un!

 • Deixar un comentari